ΠΡΟΦΙΛ

ΟΜΙΛΟΣ

samolisgroup logo

ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το όνομα Σαμόλη στο χώρο των πρατηρίων υγρών καυσίμων και των πλυντηρίων είναι από τα πιο γνωστά στους καταναλωτές του Ηρακλείου. Με ιστορία που ξεκινάει από το 1986 είμαστε υπερήφανοι που οι καταναλωτές για 35 χρόνια μας εμπιστεύονται τα αυτοκίνητά τους για την προμήθεια καυσίμων, λιπαντικών, αξεσουάρ και πλυντηρίου.

Φροντίζουμε να εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να συναντούν τις πιο σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας και καινοτομούμε σε λύσεις για το αυτοκίνητο του καταναλωτή και τον στόλο οχημάτων του επαγγελματία.

Samolis Travel
Samolis Estate
Samolis Fuels

ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαμόλη σήμερα λειτουργεί με ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα πρατήρια ενέργειας έχοντας ένα δίκτυο από 5 Υπερσύγχρονους Σταθμούς Αυτοκινήτου στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με σύγχρονες Υπηρεσίες Μίας Στάσης όπως café, υπερσύγχρονα πλυντήρια, αλλαγή λαδιών, χημικά προϊόντα και αξεσουάρ αυτοκινήτου προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο πρατηρίων εξυπηρετώντας περισσότερους Ηρακλειώτες και δοκιμάζει την εξωστρέφεια σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως σε υπηρεσίες τουρισμού (Samolis Travel) και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες (Samolis Estate) οι οποίες ήδη απολαμβάνουν την συμπαράσταση των πολιτών.

Profil Flags

ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Επενδύει συνεχώς στην ποιότητα των καυσίμων με δεξαμενές αεροπορικού τύπου και χημικά πρόσθετα μειώνοντας τα υπολείμματα και την δημιουργία λάσπης από τον μύκητα του πετρελαίου. Επενδύει στην ανταποδοτικότητα του καταναλωτή με σύγχρονο πρόγραμμα πιστότητας πελατών (Samolis Bonus Card) και στην ευελιξία που απαιτεί ο σύγχρονος επαγγελματίας που διαχειρίζεται στόλο οχημάτων.

Διαθέτει ένα Κέντρο Διάθεσης Καυσίμων στον κόμβο Γιοφύρου στο Ηράκλειο με σύγχρονο στόλο που αποτελείτε από 7 φορτηγά βυτιοφόρα συνολικής χωρητικότητας 100 τόνων για την εξυπηρέτηση πολιτών σε πετρέλαιο θέρμανσης και την τροφοδοσία πετρελαίου κίνησης σε βιομηχανικούς πελάτες με εγκαταστάσεις στο χώρο τους.