ΠΡΑΤΗΡΙΑ

ΟΜΙΛΟΣ

Samolis Group

Όλα τα πρατήρια της Samolis Group είναι άρτια σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με τεχνολογίας αιχμής σε σχέση με την ασφάλεια και υγιεινή των πελατών, προμηθευτών, επισκεπτών και του προσωπικού μας, φιλικά προς το περιβάλλον και προπάντων με μεράκι.
Profil Flags

Τα πρατήρια μας

Σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις πιο σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή ως προς την γρήγορη διέλευση και πετρέλευση, με σύγχρονο design στις αίθουσες mini market, καλαίσθητους εξωτερικούς χώρους και σύγχρονα πλυντήρια αυτοκινήτων και φορτηγών οχημάτων.

Τα πρατήρια του Ομίλου ακολουθούν τις νέες τάσεις της αγοράς για πρατήρια με υπηρεσίες μίας στάσης (On Stand Shop). Έτσι ο καταναλωτής κατά την πετρέλευση μπορεί επίσης να αγοράσει βασικά ήδη ανάγκης για το σπίτι του, να αγοράσει take away καφέ και ζεστά snacks, ξηρά τρόφιμα, να ελένξει τα ελαστικά του, να πλύνει το αυτοκίνητό του, να συμπληρώσει ή και να αλλάξει τα λιπαντικά του αυτοκινήτου, να προμηθευτεί μπαταρίες, αξεσουάρ αυτοκινήτου, προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου και να αφήσει το αυτοκίνητό του για ένα βασικό έλεγχο 12 σημείων.